Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

GAMBAR-GAMBAR SUPERHERO VERSI TUA

Nashrah Ghazali | Khamis, Oktober 06, 2011 | 0 ulasan


Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua. Siapa tak kenal Superman, Catwoman dan superhero-superhero yang seangkatan dengan diorang kan? Sampai ada antara korang yang jadikan superhero-superhero ni idola korang masa kecik-kecik dulu. Sebab masa kecik dulu kita percaya diorang ni memang ada. Katakanlah kalau superhero-superhero ni memang wujud macam kita-kita ni, mesti diorang dah tua sekarang kan? Macam mana la agaknya rupa diorang masa tua ye? Jom try usha… :)

Aku rasa smua superhero ni dah PENCEN..
hehe xD

Lagi Superhero…Baik Punyer.
Apsal diorang tinggal kat tempat yang sama ek? Rumah orang-orang tua ke ni? Ehehe.

Category:

0 ulasan

Entry Yang Menarik