Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

(GAMBAR) INILAH BURUNG ANGRY BIRDS YANG SEBENAR

Arif Jemali | Selasa, Oktober 04, 2011 | 0 ulasan


Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua. Taw kan apa itu AngryBirds? Alahh takkan tak taw kan, tengah femes kat Malaysia sekarang ni. Hehe. Haa, dibawah ni ada gambar burung AngryBirds yang sebenar. Kihkih. Muka ganas jaa aku tengok. :)



Category: ,

0 ulasan

Entry Yang Menarik