Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Handphone 3 skrin pertama di Dunia

Arif Jemali | Selasa, Oktober 04, 2011 | 0 ulasan


Seorang designer, Kristian Ulrich Larsen memperkenalkan telefon bimbit lipat (flip phone) yang mempunyai tiga skrin pertama di dunia. Apa yang lebih menarik lagi, ketiga-tiga skrin ini adalah skrin sesentuh (touch screen) yang menggunakan teknologi skrin AMOLED dan dikuah sistem operasi Andro

Dengan memiliki 3 skrin sekaligus, mungkin ada antara anda yang menganggap telefon ini adalah terlalu besar untuk dimuatkan ke dalam poket anda. Namun sebenarnya saiz telefon ini adalah sama sahaja dengan kebanyakan telefon pintar yang berada di pasaran. Gambar di bawah ini menunjukkan saiz dan ketebalan telefon ini kelihatan sama seperti saiz standard telefon lain.


Telefon ini boleh dilipat dalam pelbagai bentuk; antaranya bentuk piramid, bentuk telefon bimbit biasa, malahan boleh dilipat seperti buku kecil. Setiap skrin adalah skrin Super Amoled dengan menggunakan kaca Gorilla Glass bersama dengan perincian logam disekeliling badan telefon bimbit ini.


Bentuk yang unik ini dikatakan akan mengukuhkan lagi cengkaman tangan anda semasa memegang telefon bimbit.Dan yang bestnya, ia menggunakan sistem operasi Android...

Category:

0 ulasan

Entry Yang Menarik