Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Koleksi Gambar Gadis Pramugari Yang Sangat Cool

Arif Jemali | Sabtu, Oktober 08, 2011 |

Bila kita fikirkan tentang pramugari, mesti kita akan terfikir wanita yang cantik dan anggun, Itulah sebabnya bukan mudah untuk jadi peramugari, kalau wajah berjerawat conform kena reject! Ciri-ciri yang diperlukan untuk menjadi pramugari amatlah banyak jadi hanya yang layak je mampu menjadi pramugari.. Post kali ini adalah post wanita anggun. Mari melihat pramugari yang cantik dari seluruh dunia.

1) Pramugari Thailand


Flight attendant look cute with dressing
Siapa tidur masa dalam flight rugi woooo

2) Pramugari Amerika

Flight attendant look cute with dressing
Perhatikan pakcik di sebelah kakan tu, nak berdarah hidung tu

3)Pramugari Rusia

Flight attendant look cute with dressing
Pergh kaki akak ni bukan main panjang lagi

4)Pramugari UAE

Flight attendant look cute with dressing
Ayu giler akak ni, Fewit!

5) Pramugari Jepun

Flight attendant look cute with dressing
Putih Melepak

6) Pramugari Arab Saudi

Flight attendant look cute with dressing
Pramugari Arab Saudi

7) Pramugari MAS

Flight attendant look cute with dressing
Nak kenal boleh?

8) Pramugari Fireflyz

Flight attendant look cute with dressing
Pramugari Fireflyz

9) Pramugari AirAsia

Flight attendant look cute with dressing
Pramugari AirAsia



Boleh tahan kan semua pramugari-pramugari. Semua manis, putih, gebu belaka. Fuhh....

Category: ,

Entry Yang Menarik