Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Ngeri | Kayu menembusi badan seorang lelaki

Arif Jemali | Jumaat, Oktober 07, 2011 | 0 ulasan

Pernah tak korang bayangkan perkara di bawah ni akan berlaku dalam dunia nyata ? Serius aku cakap memang sangat seram..Sampaikan jika korang yang ada lemah jantung tidak di galakkan melihat gambar-gambar di bawah ini..Boleh tak korang bayangkan macam mana si kayu tu boleh masuk dan menembusi badan lelaki ini ?







Seram bukan ? Haha..Mesti kornag dah hilag selera makan dan rasa mual bila dah tengok gambar-gambar macam ni...(^_^)...



Category:

0 ulasan

Entry Yang Menarik