Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Obesiti,But COMEL!!

Arif Jemali | Sabtu, Oktober 08, 2011 |

Masalah berat badan berlebihan sering kali menjadi igauan buruk terutamanya dikalangan gadis-gadis muda hahaha. Macam-macam tips dilakukan untuk mengatasi masalah berat badan. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar haiwan yang mengalami masalah berat badan. Mereka gemuk dan mereka ok..

Keving gemok!


Eeeeee.... Nak cobit2!


Berat sangat sampai tak boleh bangun


Dah gemok pemalas lak tu


Gila montel badan doggy ni


Sumpah paling comel , nak pelok!


Comelnya!!


Ni tikus ke ? apa-apa pun tetap kiut


Walaupun gendot , comel la juga


Macam kenal je bentuk badan mamat ni ?


Comel je walaupun obesiti =.=


Terdampar kekeyangan

Category:

Entry Yang Menarik