Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

SIMPANLAH BARANG BERHARGA ANDA DISINI.

Arif Jemali | Selasa, Oktober 04, 2011 | 0 ulasan

Assalamualaikum dan selamat pagi kepada bloggies semua.. Harini aku dah tak tahu nak buat apa duduk dirumah sorang-sorang.. Aku pergi laa merantau satu facebook.. Pastu terjumpa gambar tempat sembunyi barang berharga yang cool di page Wujud.. So aku nak share sikit la gambar tempat untuk sembunyikan barang berharga yang paling cool~ tu yea.. Tengok laa walaupun dah tengok haha..


Ini tempatnya:

Aku TENGOK gambar no.2 la yang paling cool and paling selamat untuk simpan barang-barang berharga..hahaha.. Okaylah, nak pergi tidur dulu.. Penat ni, kemarin aku pergi merantau satu Malaysia.. haha..

Category:

0 ulasan

Entry Yang Menarik