Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

(Video)budak 12 tahun berjaya gagalkan rompakan

Arif Jemali | Jumaat, Oktober 07, 2011 | 0 ulasan


biar betul 12 tahun dah jadi hero. tapi inilah yang berlaku pada budak berusia 12 tahun di turki. aku tak tahu nama dia sebab takde info. aku jumpa video nih dekat youtube. beliau tengah lepak dekat kedai emas(aku tak pasti sangat sebab tak berapa jelas video nih) dan otw nak keluar ade pulak perompak masuk. die serang perompak tu walaupun badan kecik. berani gila. korang layan dulu video nih
perompak tu tak perasan ade budak belakang tu. terus budak tu try nak rampas pistol tapi tak berjaya. walaupun tak berjaya dia dapat jugak halang perompak tu merompak kan. tahniah. polis siasat punya siasat rupanya perompak tu adalah orang yang tinggal berdekatan kat situ jugak.Padan muka ko kene tangkap sudahh...

Category: ,

0 ulasan

Entry Yang Menarik