Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

PENYANYI lagu Baby, Justin Bieber dan kekasihnya Selena Gomez yang sebelum ini menyembunyikan hubungan percintaan mereka akhirnya dihidu oleh media.

Malah hubungan tersebut dikatakan semakin mejadi-jadi ketika pasangan selebriti ini bercuti di Pantai Muai. Mereka dikhabarkan tidak boleh dipisahkan lagi dan sentiasa menunjukkan rasa cinta masing-masing.

Pasangan ini tinggal di sebuah suite mewah di Four Seasons Hotel yang mempunyai tiga bilik tidur dalam satu ruangan.

Dikhabarkan, ketika bermain di pesisiran pantai tersebut Justin dan Selena tidak henti-henti berciuman tanpa menghiraukan aksi tersebut diperhatikan pengunjung pantai.

Selain menghabiskan hari mereka di pantai, pasangan yang sedang mabuk cinta ini dilihat berjalan-jalan dan berpegangan tangan.


foto2 lain yang Ellen godek dari google

Foto Panas Pernikahan Justin Bieber dan Selena Gomez - The Facemash Post

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Bikini tu apa? entah aku tak tahu. korang tahu lah.yang aku tahu dekat rusia diorang ada buat package car wash dengan pakai bikini je.tapi bikini tu ape?serius aku tak tahu .


Gua rasa kalau macam ni,berebut orang pegi car wash lol!sanggup duduk dalam kereta. ceittt






Pesanan tuk Justin Bieber - if you're going to wear your trousers that low... make sure your pants aren't a girly shade of pink! :P

Suka Entri ini?dapat kan habuan anda sekarang ! Click sini!
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

LAMAN web 1 Malaysia milik perdana menteri hari ini digodam "hacked" oleh individu yang dipercayai warga Indonesia. Hal itu disedari sebentar tadi menyaksikan laman web peribadi Najib Tun Razak itu memaparkan latar belakang hitam dengan mesej ringkas ditinggalkan oleh penggodam.

Antara mesej yang ditinggalkan ialah "this site has been hacked by Tofan Batam" serta logo besar bertulis "Darkness Batam".


Sebelum ini beberapa laman web Malaysia turut digodam (hacked) oleh hacker yang dipercayai dari Indonesia difahamkan kerana tidak berpuas hati dengan kekalahan pasukan bola sepak Indonesia ke atas Malaysia.

Di bawah ini screenshot yang sempat diambil ketika ReJaM© melayari website www.1malaysia.com.my sebentar tadi.


Tinjauan pada pukul 6:54 pagi tadi menyaksikan gambar bendera Malaysia pula dikencingkan oleh karikatur memakai topi dengan bendera Indonesia dipaparkan pada halaman utama web 1 Malaysia.

Please Give Me BackLink If You Want To Copy http://www.prince91.com/2011/11/laman-web-1-malaysia-digodam-oleh.html#ixzz1f4XC0787
Under Creative Commons License: Attribution
assalamualaikum.

malam ni aku nak ajar korang camne nak disable right click..bukan ape..tadi ada sorang blogger yang bertanya..aku harap tutorial ni dapat la membantu..

1. Pergi ke design..then click pada page element..then korang tekan lah " add page element "
2. Pilih "HTML/javascript"..then korang masukkan kod kat bawah ni..





3. Pada kod warna biru kat atas tu korang masukkan lah pe2 yang korang nak tulis ye..

4. Hasilnya akan jadi seperti di bawah ni..

5. Selamat mencuba ye..:)

Kenapa Perlu Disable Right Click.?
Kebiasaannya,seseorang pemilik blog akan menggunakan fungsi ini untuk megelakkan orang lain mengambil apa yang ada dalam blog mereka. Samada tidak senang ayat mereka ditiru bulat² (copy paste), ataupun untuk mengelakkan bandwidth habis digunakan. Kebiasaan alasan yang aku selalu baca adalah kerana ada orang yang copy entri mereka bulat².


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Awek yang Curang Depan Mata

Korang pernah bercinta?fail! memang tipu aku la tu.. if tak pernah bercinta!puihhh. tapi serius aku cakap,kena pantau kawan korang.jangan biar dia berkawan dengan kawan korang.serius,kalau tak jadi macam ni :


Amacam ?memang gua panas hati tengok curang direct gila macam tu.kesian kot dekat lelaki baju hitam/biru tu.adeyyyy



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Pernah tak korang curi traffik dari Facebook ? Tahu tak apa maksud istilah " curi " yang aku maksudkan ini ?Sebenarnya curi yang aku maksudkan adalah ping entry anda di Facebook..Oppss,jangan sama kan dengan SPAM ye..Nanti aku jelaskan maksud SPAM bagi sesiapa yang tak tahu atau sengaja buat-buat tak tahu..


Apa gunanya ping entry ? Cuba bayangkan macam ni,jika korang ping entry pada satu group di Fb,paling kurang sorang akan klik entry anda tu..Jadi dengan senangnya anda berjaya mencuri atau mendapatkan 1 UV ataupun 1 Pageviews..Bagaimana jika anda ping di 30 Group dan Page yang ada di Facebook ?

Minimum UV yang akan anda dapat untuk setiap ping adalah 30,kalau 5 entry ? Haha..korang kira lah sendiri..Aku bukan nak ajar korang matematik sebab korang lebih pandai dari aku kan..

Ok,kalau korang berminat nak curi traffik macam aku selalu buat,boleh la jenguk-jenguk list yang aku buatkan untuk korang di bawah ini..(^^,)..


Groups Di Facebook

FanPages Di Facebook
    Aku rasa cukuplah banyak ni ye..Tak larat dah tangan nak menaip untuk listkan semua..Kalau nak listkan semua memang jenuh la aku..Lagipun tak baik tamak sangat kan..Dengan ping entry korang dalam ni,korang kan mendapat pulangan traffik yang lumayan asalkan korang rajin la..(^^,)..




    Ape kelebihan mempunyai payudara besar?..untuk menarik perhatian?..untuk menonjolkan yang anda mempuyai payudara besar?..tonton video di bawah ini yang menunjukkan keburukan mempuyai payudara besar


    Ape kelebihan mempunyai payudara besar?..untuk menarik perhatian?..untuk menonjolkan yang anda mempuyai payudara besar?..tonton video di bawah ini yang menunjukkan keburukan mempuyai payudara besar


    Akibat terlalu banyak kes penipuan dalam peperiksaan di sebuah sekolah di Whuhan->China, guru-guru membuat pembaharuan dengan peperiksaan diadakan di padang permainan sekolah sebagai usaha untuk menggagalkan cubaan menipu.

    Kanak-kanak duduk berjauhan antara satu sama lain dengan jarak lebih semeter supaya tidak mudah menghulurkan kertas satu sama lain dan guru membuat rondaan di antara meja mereka manakala penyelia yang diletakkan di atas tanah tinggi menjadi pemerhati bagi pergerakan yang mencurigakan.


    "Dalam kawasan taman permainan terdapat lebih banyak ruang dan murid tidak boleh menghulurkan dan sampai ke meja murid lain atau membisikkan jawapan kepada rakan," kata seorang pegawai sekolah.

    P/s: He3, sampai camtu sekali. Kalau hujan jenuh lari...

    Good LUCK Kepada Semua Calon SPM 2011 terutama sekali kepada calon SPM 2011 MRSM Langkawi dan SMK Raja Shahriman. All The best.
    Jangan Meniru Nanti Lembaga Peperiksaan Malaysia Buat Macam Ni Kat Korang Jugak Padan Muka. Hahaha.

    Leonardo DaVinci's Mona Lisa



    Leonardo Da Vinci's Vitruvian Man





    James Abbott McNeill Whistler's Mother


    Grant Wood's American Gothic

    Kreatifkan manusia sekarang.. Lawak je tengok muke orang bile diterjemahkan kepada belon.. Anda juga boleh cuba. Selamat mencuba!!



    Meja yang kreatif nanti boleh cube kat umah.. Jimat duit..

    Sedap gile tengok cara dia makan.

    Wallpaper yang paling menarik dan menyelerakan khas untuk pelanggan

    Siap bawak family agi. Ni yang bagus ni..











    Macam mana ternganga tak tengok semua lukisan kat atas ni.. Bayangkan tengah drive nampak ade askar lego tengah beratur.. Terkejut beruk korang. Ni la hasil kreativiti manusia. Dorang buat lukisan 3D ni kebanyakannya gune kapur sebab tu name festival ni festival kapur atau Chalk Festival. Anda boleh cuba buat kat rumah.. Jika berjaya anda memang WOW! Terbaik!


    Selalu tanda tanda ni la kita guna dalam SMS or chat. Lepas ni ape kate kita guna dalam perbualan kita. Haha.. Sure pecah perut gelak kawan korang..
    Tips : Guna muka muka di atas bila bercakap dengan boss anda untuk melihat kesan yang maksima.
    Kepada kaum lelaki yang beriman, kasihanilah ehem-ehem anda. Jangan biarkan mereka sesat tanpa arah tujuan. Jauhilah gejala songsang yang memudaratkan :P

    Premis penjualan organ manusia ini bertempat di Rusia, dimana mereka mengambil mayat-mayat orang mati yang terlibat dalam kemalangan jalanraya atau sesuatu kecelakaan yang tidak dituntut oleh waris mangsa, organ seperti mata, hati dan berbagai organ lain, akan dijual kepada hospital yang memerlukan.
    Premis Penjualan Organ Manusia
    Premis Penjualan Organ Manusia
    Premis Penjualan Organ Manusia
    Premis Penjualan Organ Manusia
    Premis Penjualan Organ Manusia

    Di Malaysia ada tak premis macam ini?

    Penyakit Kulit Yang Aneh

    Kesian...



    Suami Terkejut, Payudara Isteri Diramas Orang !
    Kuala Lumpur: Seorang suami terkejut selepas pulang dari kerja kerana melihat isterinya sedang berdua-duaan dirumah, lelaki yang tidak dikenali tersebut bersahaja meramas, memerah payudara isterinya.
    Suami Terkejut, Payudara Isteri Diramas Orang !

    Anda terkejut tak?



    Bahan utamanya adalah. . . .


    Turun bawah


    Bawah lagi


    Tadaaaa....



    Ada rasa nak makan lagi tak? keh! keh! keh!


    Bertuah kerana dapat tidur di bantal yang sungguh empuk!
    Gambar ini adalah hasil teknik photoshop semata-mata, ianya bukanlah real.

    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik
    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik
    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik
    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik
    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik
    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik
    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik
    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik
    Kapal Terbang Dengan Reka Bentuk Yang Menarik

    Entry Yang Menarik