Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Awek yang Curang Depan Mata[Failed]

Arif Jemali | Isnin, November 28, 2011 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Awek yang Curang Depan Mata

Korang pernah bercinta?fail! memang tipu aku la tu.. if tak pernah bercinta!puihhh. tapi serius aku cakap,kena pantau kawan korang.jangan biar dia berkawan dengan kawan korang.serius,kalau tak jadi macam ni :


Amacam ?memang gua panas hati tengok curang direct gila macam tu.kesian kot dekat lelaki baju hitam/biru tu.adeyyyy



Category: , , , ,

Entry Yang Menarik