Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Car Wash Dengan Berbikini Di Buka Di Rusia

Arif Jemali | Rabu, November 30, 2011 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Bikini tu apa? entah aku tak tahu. korang tahu lah.yang aku tahu dekat rusia diorang ada buat package car wash dengan pakai bikini je.tapi bikini tu ape?serius aku tak tahu .


Gua rasa kalau macam ni,berebut orang pegi car wash lol!sanggup duduk dalam kereta. ceittt



Category: , , , , ,

Entry Yang Menarik