Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Tangan hancur oleh mesin pencencang

Arif Jemali | Ahad, November 06, 2011 |

Fuh, agak ngeri juga gambar yang kami sajikan kat bawah ni sampaikan kami pun dah rasa lain semacam kat tengkuk ni ha. Bagi sesetengah orang yang fobia dengan darah dan yang sewaktu dengannya, mungkin akan pengsan seketika (boleh jadi untuk selamanya) kot bila melihat gambar tersebut.

Apa-apa pun, alang-alang dah sampai sini, takkan tak nak nengok pula kan? Rugilah macam tu. Huhu..

gambar kemalangan ngeri

gambar kemalangan ngeri

Macam?

Ni baru sket. Sebenarnya banyak lagi gambar yang super ngeri tersimpan kat dalam PC kami ni ha dan hanya tunggu masa untuk di’publishkan sahaja. Kalau kamu rasa kamu ni kool dan nak nengok lebih banyak gambar yang seperti ini, selalu la usya Zon Bebas ni yer.

Category:

Entry Yang Menarik