Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

WOW! Peperiksan di Tempat Lapang Elak Pelajar Meniru [ Edisi Khas SPM]

Nashrah Ghazali | Sabtu, November 19, 2011 |


Akibat terlalu banyak kes penipuan dalam peperiksaan di sebuah sekolah di Whuhan->China, guru-guru membuat pembaharuan dengan peperiksaan diadakan di padang permainan sekolah sebagai usaha untuk menggagalkan cubaan menipu.

Kanak-kanak duduk berjauhan antara satu sama lain dengan jarak lebih semeter supaya tidak mudah menghulurkan kertas satu sama lain dan guru membuat rondaan di antara meja mereka manakala penyelia yang diletakkan di atas tanah tinggi menjadi pemerhati bagi pergerakan yang mencurigakan.


"Dalam kawasan taman permainan terdapat lebih banyak ruang dan murid tidak boleh menghulurkan dan sampai ke meja murid lain atau membisikkan jawapan kepada rakan," kata seorang pegawai sekolah.

P/s: He3, sampai camtu sekali. Kalau hujan jenuh lari...

Good LUCK Kepada Semua Calon SPM 2011 terutama sekali kepada calon SPM 2011 MRSM Langkawi dan SMK Raja Shahriman. All The best.
Jangan Meniru Nanti Lembaga Peperiksaan Malaysia Buat Macam Ni Kat Korang Jugak Padan Muka. Hahaha.

Category: , , ,

Entry Yang Menarik