Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Admin ItsMeArif beli iPhone 4s !

Arif Jemali | Isnin, Disember 19, 2011 |






Korang rasa iPhone 4s warna apa yang best?Sebenarnya ak da benci da ngan barangan 'NOKIA'
Sekarang yang Top kat Malaysia Apple Product and Samsung Product.
Aku sebenarnya tak suka barangan Samsung ni.Keluaran terbaru Apple,but kat Malaysia iPhone 4s.

Berebut-rebut orang kat Kuala Lumpur tu beratur panjang untuk beli iPhone tu .Start 16 Disember 2011.
Masuk berita la malam tu aku tgok ..
MolPaypal aku account balance RM6**
Cukop dok nk beli nieh?adoi..Akak aku offer nak beli laptop aku.
Dia bagi pilihan sama ada nak 10,000YEN or 100 Euro . (tahu la baru balik dari Jepun :3)
Expired on Maghrib hari tu jugak.So,aku kene fikir masak-masak.
Dalam kepala otak aku ni,'Duit x ckop nk beli iPhone 4s,but cam ne nk kompol?bisnes ak xdela banyak mne pon..'
Malam tu aku decide tok jual dengan pilihan aku 100 Euro.
So,lagi siket nk dapat beli.Account balance RM1.*k



Maybe jual phone aku Nokia E7-00 :/

Banyak nye dekadak aku,tahun ni klau ak beli iphone 4s ni,3 kali da aku tukar. Terbaik~ xD
Menghabiskan duit je kan?but ni last la,phone paling mahal ..
Then aku nk kompol duit beli laen.Or just simpan dalan bank.Card aku expired Januari 2012.xdapat beli online lg. :/

Centre iPhone 4s:




Aku xbole beli kat dua centre ni.Kene pegi cawangan die.Contract kene 18+
Aku da la bawah umur lagi.So,sorry xdapat beli kat situ .ak pon sebenarnya x nk amik contract.


iPhone 4s Di iDigi.
Online store da terbaik da..boleh aku beli.But Contarct ada.
So,xdapat aku beli kat Digi ni.


AKIHIRNYA,I DECIDE TO



Beli kat Apple Official Store.
Just tanggong risiko hilang barang je.
Payment via Visa

productImage

iPhone 4S 16GB White

Ships:  1 - 2 Weeks 
Delivers  30/12/2011 - 09/01/2012 via Standard Shipping 


Korang pon nak iPhone 4s ni?Bole2.. Click SINI
Thankz who suggest me ;)
Okay,tu saja.Wassalam

Credit : [LINK]

Category: ,

Entry Yang Menarik