Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Budak makan kepala manusia

Nashrah Ghazali | Ahad, Disember 18, 2011 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Serius memang seram bila tengok gambar di bawah ni...Tak sangka budak macam ni pun boleh wujud.....




Oh,you've got trolled...Hahaha...Just joking....Itu bukan kepala manusia yang sebenar tapi kek berkepala manusia....>_<....


Category: , , ,

Entry Yang Menarik