Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Awek Brutal Panjat Bas Melalui Tingkap

Nashrah Ghazali | Jumaat, Disember 16, 2011 |

Awek Brutal Panjat Bas Melalui Tingkap


Pernah tak korang tengok seorang perempuan naik bas melalui tingkap ? Kalau belum,mari sini aku tunjuk pada korang semua.Jangan terkejut ye..Dengan badan macam tu,dia memang berani masuk bas melalui tingkap dengan memijak tayar bas..Kalau haku la kan,korang bagi rm100o pun aku tak nak lagi-lagi akalu bas sedang bergerak..Alahai..dunia oh dunia..




Korang hado ? Hahaha..Memang brutal la awek ni kan..Adeh...


Category:

Entry Yang Menarik