Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Awek Cun Cucuk Duit Sambil Terkencing-kencing

Arif Jemali | Khamis, Disember 22, 2011 |


Pergh ! tak senonoh sungguh awek ni.  Tak sempat-sempat nak kencing sampai terkepit-kepit kaki, hinggakan depan ATM pun jadi.  Kalau tengok gaya macam cun tapi sayang ...!

Oh ! apakah awek ni punya kesulitan tak reti-reti nak cucuk duit atau punya pengalaman buruk mengambil duit di tempat yang gelap dan sunyi?

Tengok gaya memang tak boleh tahan sangat ni
AWAS  :  Jangan KLIK awek kencing

Gaya kepit kaki tu memang tak boleh tahan

pSSt  :  Ingin ambil gaji?  Apa kata pergi tandas dahulu.

Category:

Entry Yang Menarik