Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Ayam vs Anjing.. Sape menang?

Nashrah Ghazali | Ahad, Disember 18, 2011 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Semua orang mesti berfikir bahawa mestilah anjing yang menang kan..Sebab dah lah anjing tu besar..Gigi tajam pulak tu..Seklai gigit terus mati ayam tu..Tapi pernah tak korang dengar pepatah " nothing impossible " ? Pepatah ni lah yang aku nak ketengahkan dalam entry aku kali ni..Korang tengoklah gambar di bawah ni...Betapa teruk si anjing di belasah oleh seekor ayam betina...




Category:

Entry Yang Menarik