Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Gempak Punyer-Polis UK Guna Kereta Proton

Arif Jemali | Khamis, Disember 01, 2011 |

Kalau cakap kereta Proton sure akan keluar isu kerta tak bagus,kereta hampehla,body tin milo la dan macam-macam lagi benda negatif dari positif yang kita dengar pasal kereta proton ni.Buruk-buruk pun ramai aje orang yang pakai.Sebab murah.Tapi dekat sebuah bandar di Humberside UK, kereta Proton digunakan oleh polis disana.Kalau anda tengok gambar-gambar dibawah ini mereka menggunakan model Proton Impian(Waja) dan Proton Pesona.

lagi gambar





Category: , , ,

Entry Yang Menarik