Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

KENTUT PALING MAHAL DI DUNIA!

Arif Jemali | Selasa, Disember 20, 2011 |

Assalamualaikum....

Tadi aku terjumpa satu berita yang agak menarik untuk dikongsi..Walaupun berita ni dah lama berlaku..Tapi, bagi yang belum tahu tu, sila2lah baca yer..Tak tau lah betul ker tak berita ni..Tapi, citernyer lebih kurang cmnilah....



Göran Andervass,, 44 merupakan seorang kakitangan komputer. Dia telah didatangi pleh seorang pelanggan di pejabatnya..Yang paling mengejutkan ialah pelanggannya itu telah KENTUT di pejabatnya dan menyebabkan bau yang kurang menyenangkan dan busuk gila babeng, tahap cipan....

Pelanggannya itu dituduh memprovokasi dia untuk kentut di depannya dan dia marah terhadap pelanggannya itu sehingga menimbulkan pertengkaran dan suasana hingar bingar yang menarik perhatian seluruh pejabat, sampai akhirnya berita itu sampai ke telinga bos pelanggan yang juga adalah pengarah Bank Nasional Sweden. (Wah..masa ni adegan tarik2 rambut telah bermula lah gamaknya)..

Andervass dan pelanggannya telah dipanggil oleh bos di Bank Nasional Sweden dan cuba mencari tahu apa yang sebenarnya berlaku. Andervass menceritakan apa yang terjadi tapi pelanggannya tetap membantah keras bahawa dia telah kentut dan menimbulkan bau yang tidak sedap, dan sekali lagi adegan tarik2 rambut hampir terjadi tetapi telah berjaya dikawal oleh pengarah Bank Nasional Sweden.
Andervass akhirnya diberhentikan oleh pejabat aduan bosnya di Bank Nasional Sweden dengan alasan "masalah peribadi".

Pergh.....lepas tu si Andervass ni tak puas hati lah kan...So, dia kembali menuntut kepada Bank Nasional Sweden untuk pangadilan dengan tuntutan inmateriil sebanyak U$ 100,000! Pergh..dan ternyata pihak mahkamah mengabulkan tuntutan Andervass dan Bank Nasional Sweden diwajibkan membayar pampasan inmateriil sebanyak U$ 100,000!

MAKA, DENGAN INI DIISYTIHARKAN,
Ini adalah KENTUT TERmahal yang pernah tercatat dalam sejarah tamadun manusia.

Pergh..gilak lah..Kentut pown boleh main claim2 plak kan..Pasal kentut jerk kott..Lepas ni aku rasa nk kentut kat pejabat VVIP lah plak..Nak2 masa tu ada VVIP DINNER kan..

Category:

Entry Yang Menarik