Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Korang Tengok, Korang Fikir, Korang Komen

Nashrah Ghazali | Ahad, Disember 18, 2011 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Aku tak tahu ape masalah gadis cantik ni..Aku rasa dengan muka dia yang innocent tu pasti ramai lelaki yang handsome akn mudah jatuh hati pada dia.Tapi aku pelik kenapa dia memilih untuk merosakkan muka dia yang cantik tu..Korang tengoklah gambar di bawah dan jangan lupe tinggalkan pendapat korang ye...>_<.....

Dari rupa secantik ni,gadis ini memilih untuk merosakkan muka dia seperti gambar di bawah....>_<.....



Opssss...Jangan lupa tinggalkan pendapat korang ye.....

Category: ,

Entry Yang Menarik