Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Lelaki berbadan dua

Nashrah Ghazali | Ahad, Disember 18, 2011 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Mesti korang fikier lelaki tu mengandung bukan kalau aku cakap dia berbadan dua...Hahaha...Kesian korang...Sebenarnya berbadan dua yang kau maksudkan ialah lelaki ni seperti menukar badan...Bahagian atas badan lain,manakala yang bawah pun lain...Tak percaya ? Or tak faham ? Ok,cube tengok gambar di bawah ni dulu...:)

So,sekarang dah percaya ak ape yang aku cakap tadi ? Hahaha...Layan... 

Category:

Entry Yang Menarik