Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

MEMILIKI PAYUDARA BESAR MENYUSAHKAN ???

Arif Jemali | Khamis, Disember 01, 2011 |


Sape kata memiliki payudara yang besar menyenangkan kerja? Kadang-kadang memiliki payudara besar ni membawa masalah juga. Kalau korang tak percaya, sila teruskan bacaan yer untuk mengetahui dilema wanita ni. Muahahahaha :D



Tak jumpa fries tu. Tak pasal-pasal malu besar. Cover malu pun macam cipan. Muahahaha :D

kredit to nasihangit

Category: , ,

Entry Yang Menarik