Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Perlawanan Taekwondo Paling Dahsyat!

Arif Jemali | Selasa, Disember 20, 2011 |

Assalamualaikum. 

Video ni dah banyak orang share kat Facebook dan aku rasa nak share kat blog sekali. hehe. Video kanak-kanak dalam umur 4-5 tahun tengah sparring. Comel siak. Budak yang pakai body protector kaler biru tu ada buat beberapa kali back kick. Aku yang dah lama ikut taekwondo pun tak mampu buat back kick macam tu. hahaha. Sila enjoy video ini untuk release fatigue anda selepas seharian kerja dan lebih manis lagi kalau ditemani secawan kopi. 


webcam to gif
*Testing buat image gif. hahaha. Ok tak Yusof?

Video

Category:

Entry Yang Menarik