Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Remaja perempuan terdedah ancaman seks

Arif Jemali | Khamis, Disember 22, 2011 |
GEORGETOWN - Remaja perempuan merupakan golongan yang paling terdedah dengan gangguan seksual dan perangkaan daripada tinjauan yang dibuat oleh Pusat Kesedaran Wanita (WCC) Pulau Pinang mendapati ia berada pada peringkat membimbangkan.
Pengarah Program WCC, Dr. D. Prema berkata, tinjauan yang dibuat pada Januari hingga Ogos tahun ini di 11 buah sekolah sekitar daerah Timur Laut dan Seberang Perai Selatan di negeri ini yang melibatkan 100 orang pelajar perempuan berusia antara 15 hingga 17 tahun, mengakui terdedah dengan jenayah seks.
"Kebanyakannya terdedah kepada ancaman seks daripada pihak tidak bertanggungjawab melalui panggilan telefon, perkhidmatan pesanan ringkas (SMS), perkhidmatan pesanan multimedia (MMS) dan laman sosial.
“Pihak yang tidak bertanggungjawab ini biasanya terdiri daripada rakan lelaki dan lelaki yang tidak dikenali selain kekasih mereka sendiri,” katanya pada sidang media di sini hari ini. - Bernama

Category: ,

Entry Yang Menarik