Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

TAHUKAH ANDA SUSU APA YANG PALING MAHAL DI DUNIA?

Arif Jemali | Selasa, Disember 20, 2011 |


Assalamualaikum....

http://blog.craftzine.com/PaperMilk.jpg
Tahukah anda susu apakah yang paling mahal di dunia?
Ha..cer teka..cer teka.. ala, teka jerk lah...
Ha? Susu lembu jantan?
Lembu jantan nak buat aper...
Ha, jawapan lain?
Apa? Susu kucing?
Merepek kerepek jerk lah kau ni..
Jawapan yang sebenar ialah:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SUSU TIKUS!!!!!

http://cdn.webecoist.com/wp-content/uploads/2009/01/rats-milk.jpg

errrrr..kenapa aku merasakan GELI terhadap gambar di atas?


YeAH..SUSU ini sangat mahal harganya..
1 LITER sahaja berharga 276 juta.. (tak tahu lah dalam mata wang apa..)
Tapi, kalau dalam euro, harganya ialah 23 ribu euro untuk 1 liter..

tak ker mahal?
Sebab aper mahal?Link
Sebab, dalam masa 30 minit, seekor tikus hanya mampu menghasilkan 0.25 kubik sentimeter sahaja.. Maka, diperlukan 4 RIBU tikus untuk memperoleh 1 liter.. WOW!!!!

Ha, mesti kau tertanya-tanya apa pentingnya susu tikus kan?
Sebenarnya, susu tikus sangat penting untuk membasmi MALARIA!!!!
Hal ini demikian kerana, dalam susu tikus terdapat zat yang mampu membasmi bakteria malaria...
So, sebab tu lah mahal.. Dah faham dah semua..
Errrr..tapi, adakah korang teringin nak rasa SUSU TIKUS?

Category: , ,

Entry Yang Menarik