Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Tatoo Badan yang boleh buat orang pitam

Nashrah Ghazali | Selasa, Disember 20, 2011 |

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Untuk pengetahuan korang..Sewaktu aku buat entry ni mata aku berpinar-pinar dan tekak aku loya nak muntah kerna aku tak tahan tengok gambar yang sangat ........ di bawah ni..Korang tengoklah sendiri..Aku dah tak sanggup dah...Rasa nak pitam pun ada..Hope korang tak pitam la nanti ye....Erkkkkkkk...



Ok..korang dah pitam lom ? Erkkkkkkkkkk....Gila kan....


Category: ,

Entry Yang Menarik