Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

WOW! Landasan Kapal Terbang Paling Bahaya Di Dunia Memang Terbaik

Nashrah Ghazali | Khamis, Disember 01, 2011 |

Jangan terkejut jika tengok gambar kat bawah ni. 
Kalau tak nampak boleh besar kan.. Just Click gambar tu.
 Kapal terbang lintas jalan raya utama.

Air Port tepi je dengan jalan raya.
 Antara gambar kapal terbang landing.
 Kereta terpaksa berhenti sebab kongsi  jalan dengan landasan kapal terbang.
Kapal terbang penumpang pun landing kat sini.

 Pemandangan jarak jauh. Napak tak ade padang betul betul sebelah landasan kapal terbang.

Ini antara daya tarikan pelancong.

Ni gambar jalan yang sesak kalau tak de kapal terbang yang nak landing. 
"You are now crossing a live runway. Dropping litter can lead to a fatal accident. Remember one day it could be you in that aircraft"
Ni papan tanda amaran untuk pengguna jalan raya yang WOW memang Terbaik.

Category:

Entry Yang Menarik