Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

WOW! Variasi Tisu Tandas Kreatif Gile Dan Kelakar Pecah Perut

Nashrah Ghazali | Khamis, Disember 01, 2011 |


 Windows Vista Toilet Paper: The Japanese were so fond of the Windows Vista Service Pack 1, when it was released, that they printed toilet paper rolls about it, highlighting it's features

Tisu Tandas Origami. Tengah lepaskan hajat boleh cuba buat origami. Tak boring sangat.

Tisu Tanda Bercahaya Dalam Gelap. Kalau blackout still boleh cuci.

Tisu Tandas Crime Scene 

Tisu Tandas Cerita Seram.. Untuk 18 tahun ke atas..

 Tisu Tandas Buku Nota. Bagus untuk student. Kalau lupe bawak buku nota boleh salin atas tisu.
 Tisu Tandas Parut Keju. Ni betul betul xtream. Untuk yang betul-betul berani saja boleh guna.

 Tisu Tandas IQ Test.. Sambil tunggu duduk dalam tandas boleh asah IQ anda.

Tisu Tandas Teka Silang Kata. Jangan lupe bawak pensil masuk tandas.

Tisu Tandas Code Muzik. Boleh hiburkan hati dalam tandas. Bawak gita sekali masuk tandas.

 Tisu Tandas Askar. Khas untuk kegunaan tentera.
 Tisu Tandas Kiss My Ass. Tisu ni untuk 18 tahun ke atas sahaja.
 Tisu Tandas Pita Pengukur. Pandai pandai la korang fikir nak ukur ape. =)
Tisu Tandas Wang Dollar. Tisu untuk orang kaya je. Duit buat lap bontot.

Category:

Entry Yang Menarik