Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

AMBIL GAMBAR SENDIRI DAN UPLOAD DEKAT FACEBOOK

Arif Jemali | Isnin, Januari 16, 2012 |


Assalamualaikum. Korang ada tak kawan yang bajet hot n spicy yang suka buat macam ni? Ayat caption yang macam dalam gambar ini memang paling saya suka, macam nak bagi makan kaki jerr. hehe.


Ayat seperti gambar dibawah ini memang selalu kita nampak pada rakan facebook perempuan kita. Tipulah apabila anda kata anda tak pernah melihat ayat seperti bawah ini. hehe.



Category: , , , , , ,

Entry Yang Menarik