Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Apple - iPhone 4s Admin Delivered !

Arif Jemali | Jumaat, Januari 13, 2012 |





Aku sudah memilih untuk membeli iPhone 4s White lepas aku jual Lappy aku.
iPhone ni sampai patutnya 10/1/2012,but time tu aku sekolah,tak ada kat rumah. (9/1/2012)
Sepatutnya carrier DHL yang hantar.But,kat tempat aku ni tak ada servis.
So,tukar corrier naik Poslaju.Balik-balik je dari sekolah,ada notis yg tampal kat depan pintu rumah aku.
Esok nya bagi surat kuasa kat abang aku suruh g amik kat Pejabat Pos Bandar Baru Bangi.


iPhone ni sampai 10/1/2012


productImage

iPhone 4S 16GB White

Ships:  1 - 2 Weeks 
Delivers  30/12/2011 - 09/01/2012 via Standard Shipping 




Jemali ,Arif Bin pulak .
Adess.Salah tulis la tu >.<





DHL Courier





 
 Mejoriti nya,memang English aku kureng siket.Kekadang memeng die x faham.But aku kene pekat kan English speaking aku

 Bahasa yang Siri ni boleh detected: English US,English UK,Germany,Francis
                                                         

 14/1/2012
Posman datang ,hantar barang.Ingat kan barang apa.Rupa-rupanya iPhone punya case daaa~

Banyak tak case untuk iPhone 4s aku?hee~
6 item ni x sampai RM40.Murah tak?Kalau beli kat Malaysia ,memang cekkik darah ! >.<
1 case yang gambar angry bird pon da RM39.90.Ape lagi yang lain.Memang mahal ~


Nak tahu harga?

Ni la harganya.Aku kumpol duit dari  tahun lepas jugak.Jual lappy,bisnes kecik2.Buat keje.and others la.
Kerja amal bersih kan masjid :p




Pic amik dari iPhone 4s

OPTIONAL


Category:

Entry Yang Menarik