Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Cara Orang Afrika Tangkap Ular (Seram)

Arif Jemali | Jumaat, Januari 27, 2012 |


Cara Orang Afrika Tangkap Ular Sawa (Seram) | Tidak sangka orang Afrika mempunyai keberanian untukmenangkap ular dalam lubang yang sangat berisiko. Walaupun terpaksa masuk dalam lubang sempit, mereka sanggup. Dan pastinya, hanya yang betul-betul berani sahaja mampu melakukannya. Kalau yang baru tengok ular je pun dah takut, lupakan je lah. Mari kita lihat gambar-gambar orang Afrika ni menangkap ular sawa dan telurnya yang sedang beristerirehat dalam sarangnya. Menyeramkan!

Category: , , ,

Entry Yang Menarik