Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Elly - Awek Vietnam Paling FEYMES

Arif Jemali | Sabtu, Januari 14, 2012 |


Bagi kaum lelaki aku tahu korang mesti selalu terjumpa awek ni dalam intenet kan? Dalam laman web ***** rata-rata letak gambar minah ni, padahal dia bukanlah bintang *****, dalam iklan facebook pun ada beb. Sebenarnya aku siarkan gambar ni untuk sesiapa yang masih belum kenal si Elly ni terutamanya buaya darat macam aku. Mulanya aku ingat dia ni awek Japan, Korea atau China. Tapi rupanya dia ni awek vietnam, tak banyak maklumat pasal dia, cuma nak bagtau yang awek ni cun beb, serius cute. Huhahuhahuhahaa... Peewit !


















Read more: http://klik-aje.blogspot.com/2011/09/elly-awek-vietnam-paling-feymes.html#ixzz1jXngvBrf

Category: , , , ,

Entry Yang Menarik