Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

GAMBAR HUJAN TURUN DARI AWAN YANG SEMPAT DITANGKAP OLEH JURUGAMBAR

Arif Jemali | Ahad, Januari 29, 2012 |


Assalamualaikum...

Pernah tengok hujan? Mestilah pernah kan? Takkanlah tak pernah.. Tapi, pernah tak korang tengok macam mana hujan yang turun dari awan tu betul-betul terjadi depan mata korang? Ha, mesti menakjubkan kan? Maka malam ni, oleh kerana aku dah terlewat update post, sebab tengok citer INSIDIOUS tadi (baru nak tengok seh..menakutkan.. uhuuhhuh), maka, aku post benda yang ringkas jerk malam ni..

Jadi semua dah bersedia nak tengok? Jom......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ha, menakjubkan kan? Gambar ni diambil dari dalam pesawat.. Tak tahulah kebetulan ke haper, ataupun photoshop semata, aku pun tak pasti.. huhuhhuhhu.... Mungkin yang tangkap tu orang yang berada dalam pesawat tu kotttttttt.... :)

Category: ,

Entry Yang Menarik