Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

GILA!. PULUHAN GADIS HANYA BERSELUAR DALAM DI TAIWAN!

Arif Jemali | Isnin, Januari 02, 2012 |


Sekumpulan gadis memutuskan untuk hanya mengenakan seluar dalam atau digelar juga sebagai No Pants Day di Taipei, Taiwan. Demikian diberitakan oleh Tribunnews.com.

Aksi seumpamanya sebelum ini dilakukan di New York dan kemudian diikuti  di Chicago, Amerika Syarikat (AS). Gadis-gadis di Taiwan ini memutuskan untuk  tidak memakai seluar panjang dan hanya mengenakan seluar dalam di dalam keretapi bawah tanah.

No Pants Day di dalam keretapi bawah tanah adalah perayaan tahunan yang pertama kali dilakukan di Kota New York, yang dilakukan oleh Improve  Everywhere, sebuah kumpulan komedi yang selalu melakukan pertunjukan di tempat awam untuk meraikan sesuatu tindakan yang bodoh.

Ini merupakan aktiviti tahunan yang dilakukan di negara-negara Barat dan tahun lalu hanya Tokyo, Jepun yang mengikuti untuk melakukan kegiatan tersebut. Tahun ini, Taiwan juga turut sama melakukan kegiatan ini. 

"Saya harap gadis-gadis di dalam keretapi tersebut boleh orgasme," komen seorang pembaca yang melihat aksi tersebut melalui video.

Category: ,

Entry Yang Menarik