Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

iPad 3 Akan Dilancarkan Mac Atau April 2012

Arif Jemali | Sabtu, Januari 07, 2012 |


Generasi seterusnya bagi tablet iPad keluaran Apple dilaporkan akan dilancarkan antara pertengahan bulan Mac dan April 2012, menurut satu laporan baru.
Menurut sumber di Apple, DigiTimes melaporkan yang iPad 3 akan dilancarkan dalam masa tiga hingga empat bulan lagi. Sumber itu mendakwa pengeluaran iPad 2 tetap tinggi, berkemungkinan dalam lingkungan 14 hingga 15 juta unit semasa suku keempat tahun ini, tetapi Apple akan mengurangkan tempahan iPad 2 kepada 4 hingga 5 juta unit dalam suku tahun pertama 2012.
Foxconn akan membina antara 9.5 dan 9.7 juta unit iPad generasi ketiga itu dalam suku tahun pertama menurut kepada laporan, dengan pengeluaran ditingkatkan pada bulan Februari.
iPad 3 dijangka lebih tebal sedikit daripada model generasi kedua, seolah-olah untuk memberi ruang untuk resolusi-tinggi Retina Display. Laporan awal dari seorang penganalisis mencadangkan yang iPad 3 akan dilancarkan pada bulan Februari, tetapi laporan baru pula menjajar lebih baik dengan laporan eksklusif BGR minggu lepas yang menyatakan Samsung akan mendedahkan tablet baru dengan resolusi paparan retina lebih baik di Mobile World Congress pada Februari ini.
Samsung dijangka akan menewaskan iPad Apple 3 ke pasaran dengan pelancaran tidak lama lagi selepas tablet baru diperkenalkan. (Fox News)
sumber: mynewshub.my

Category: ,

Entry Yang Menarik