Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Justin Bieber buat pembedahan tukar jantina

Arif Jemali | Ahad, Januari 29, 2012 |


Asalamualaikum dan salam bahagia buat semua pembaca yang tercinta..
Setelah membiarkan blog tidak di update dengan begitu lama,
Akhirnya terjumpa tajuk yang best untuk di kongsikan..

( comel tak Justin bieber perempuan)

        Mesti korang terkejut bila baca tajuk entry nie kan?. Macam biasa, aku dapat tahu berita nie dari dailysquib.com. Menurut laman web tersebut, Justin bieber menukar jantina di Chinese Institute Medical Science. Operasi pembedahan tersebut berlangsung selama lima belas jam.. boleh percaya kew???

        Tapi kalau korang nak tahu, cerita-cerita kat dailysquib nie, memang hampeh. Semua cerita bohong belaka. So, jangan percaya 100%.  Semuanya gosip murahan nak mampos. Macam tak logik jew, Justin bieber tukar jantina. Bukan setakat cerita tu jew, ada jugak cerita kat dailysquib.com yang nampak sangat membohong nya. Antara nya, Lady gaga potong kaki. Terang dan nyata lady gaga tu suka menari. Takkan lar dia nak potong asset dia tu..


So, kesimpulan nya, kita jangan mudah percaya pada gosip-gosip murahan. Gambar-gambar yang di paparkan mungkin edit belaka. Akhir kata dari saya, selamat berpuasa pada minggu depan..

Category:

Entry Yang Menarik