Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Koleksi Manusi yang x bersyukur

Arif Jemali | Khamis, Januari 19, 2012 |


hari ini aku nak kongsi dengan korang semua tentang kewujudan manusia yang pelik dan tergamak merosakkan diri untuk menarik perhatian orang.aku pun memang tak paham lah dengan dia orang ni kan.mungkin slogan hidup dia orang "hidup mesti berani"hahahaha.ada 8photo untuk tontonan yang aku sediakan.









s/gambar:odde

Category:

Entry Yang Menarik