Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Koleksi Pelajar Sekolah Melampau

Arif Jemali | Ahad, Januari 01, 2012 |


Bagus dah pergi sekolah, tapi buat aksi melampau. Aku saje kumpul gambar banyak2 nak buat entry khas koleksi pelajar sekolah melampau nie. Cikgu ajarseks bebas ke di sekolah ?? Kenapa mereka jadi melampau macam nie ?? Pakai baju sekolah pulak 2. Umur pun baru nak lepas buat lesen motor dah pandai seks ye ?? Adakah mereka terpengaruh filem American Pie ?? Kepada pelajar perempuan 2 janganlah senang2 je bagi mahkota kamu 2 kepada lelaki. Nanti nak kahwin baru nak jumpa bidan la, bomoh la nak kasi ketat semula la, fikir dulu sebelum buat ye.[ AMARAN 18SX]


Lelaki pun sama jugak, janganlah senang2 nak hancurkan anak dara orang. Perempuan nie senang cair tapi para lelaki salah guna pulak. Nanti nak kahwin nak yang dara je, mana nak cari bro kalau semua dara kena ratah dengan ayat kamu 2. Jagalah perempuan nie, mereka lemah lembut, mudah dipujuk so janganlah salah gunakan mereka. Ok ?? Aku nasihat nie untuk lelaki dan perempuan, bukan memihak kepada mana2 jantina. Perempuan pun kalau tak kasi lampu hijau mana nak jadi kan. Lelaki pun kalau tak keluarkan ayat supa dupa power mana boleh perempuan cair kan. So renungkan lah. Gambar nie aku terpaksa edit sket bagi mengurangkan ketidakmaluan mereka.







Category:

Entry Yang Menarik