Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

[Lawak]: Cara Bodoh Buka Pintu =D

Arif Jemali | Rabu, Januari 04, 2012 |

Adoyai..Punya banyak cara nak bukak pintu, cara ni yang diorang pilih..Memang lawak habis, sampai nak pecah perut aku gelak kan gaya bodoh diorang ni..Siap boleh menari-nari lagi depan pintu, aku pun naik pelik tengok gaya diorang..


Apa pun, jom layan video kat bawah ni..Korang jangan buat perangai macam ni, malu orang tengok nanti..Ngeee~~ =D







p/s: ni la yang orang cakap, pandai tak mahu tunjuk, bodoh tak reti simpan..hehehe =D

Category: ,

Entry Yang Menarik