Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

mface tu apa?

Arif Jemali | Sabtu, Januari 07, 2012 |



hmm.. tengah-tengah sibuk menelek video maharaja lawak mega tadi.. tiba-tiba aku terbaca tentang satu laman social network ni.. nama dia mface. korang penah terdengar tak tentang laman social network ni..? aku tak tawu samaada aku ni yg dah ketinggalan zaman ke or benda ni baru lagi. actually laman social ni baru lagi.. dan telah di cipta oleh negara Malaysia sendiri. sapa-sapa yang nak nak cuba tengok boleh lah pergi kat laman website ni k..
home page untuk mface site


kalau korang xtawu nak guna pon jgn risau... cuba tengok video kat bawah ni.. basic lah tentang cara guna mface ni.. ( bukan aku yg buat)


hmm.. dah faham dah? kalau korang masih xreti mungkin korang boleh cuba explore sendiri. 

Category: , , , ,

Entry Yang Menarik