Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Nampak Pakaian Dalam…Takdelah Seksi Mana Pun – Iqa Mentor

Arif Jemali | Sabtu, Januari 07, 2012 |


Nampak Pakaian Dalam...Takdelah Seksi Mana Pun - Iqa Mentor“Saya tidak sedar pakaian yang saya pakai menampakkan pakaian dalam.
Mujur tak nampak ‘benda’ yang tak sepatutnya. Lagipun ia tak adalah seksi manapun kerana pakaian yang saya pakai sesuai dengan tempat dan tema parti ini berlangsung.
“Nama pun parti basah, memanglah sepatutnya basah. Kalau ada yang beranggapan saya seksi atau melampau saya minta maaf dan akan lebih berhati-hati selepas ini,” jelas penyanyi, Iqa Mentor.
Itu adalah penjelasan Iqa dalam majalah Media Hiburan.
Kekecohan terjadi apabila gambarnya yang sedang posing dalam keadaan basah tersiar dalam portal hiburan Rotikaya.com.
Ketika itu berlangsungnya majlis selebriti bersama peminat yang dianjurkan oleh Media Hiburan bertempat di Taman Botani.
Agaknya apakah tafsiran seksi di mata Iqa yer?
Ramai rakan artis kata seksi itu subjektif sifatnya…” Adakalanya I pakai baju kurung pun orang kata seksi,”. Ini adalah antara yang sering dilontarkan.
Bagi penulis pula, SEKSI adalah keadaan di mana mata kita SEKSA melihatnya, hahahaha, OK tak? Anda pula macam mana?- Oleh SYAHRIL A. KADIR

Category: , ,

Entry Yang Menarik