Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Patch Pasukan Malaysia untuk PES

Arif Jemali | Sabtu, Januari 14, 2012 |


Kehangatan kemenangan Piala AFF Suzuki 2010 masih lagi terasa. Majoriti blog dan berita semua tulis pasal kemenangan Malaysia semalam. Kami seperti biasa tak suka nak bersaing dengan ribuan blog lain untuk menerbitkan post yang panas-panas. Sebab tu kami nak kongsikan Patch Pasukan Malaysia untuk PES 2011. Kalau korang pemain tegar PES (Pro Evolution Soccer) tak perlu kami terangkan apa itu patch.
Sebelum bagi sumber untuk download apa kata kita cuci mata dulu dengan gambar-gambar screenshot untuk patch ini.
pes2011 2010 12 02 11 02 59 51 Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
Home Kit Front
pes2011 2010 12 02 11 05 14 18 Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
Home Kit Back
pes2011 2010 12 02 11 27 29 63 Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
Away Kit front
pes2011 2010 12 02 11 28 23 52 Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
Away Kit Back
pes2011 2010 12 02 11 26 29 94 Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
Friendship Malaysia vs Malaysia.. hahaha confirm baju biru menang
pes2011 2010 12 02 11 30 33 41 Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
Goal Keeper back
pes2011 2010 12 02 11 32 38 44 Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
Goal Keeper front (ini Farizal ni bukan Khairul Fahmi)
pes2011 2010 12 25 01 05 41 98 Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
bukan pasukan kebangsaan je, kelab lain pon ada
Scanned Faces Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011
ini muka diorang

Category: , , , ,

Entry Yang Menarik