Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

:: RobOT Api BerGerAk ::

Arif Jemali | Rabu, Januari 04, 2012 |


:: Assalamualaikum..yuhuu.akhirnye aku dapat access msuk ke blOg ni gak.hahaha.lame sangat aku tak update blOg ni.d sebabkan kesibukan aku menguruskan hal2 study d UTM, terbiar kOsOng blOg ni tanpe bertuan.tambah lagi Otak aku tibe2 fail nak ingat alik username n password untuk masuk blOg ni.adui..da tua kOt aku ni.hakhak..berbalik pada ROBOT API BERGERAK yg aku wat..alhamdulillah syukur sangat2 pada Allah SWT sebab d atas izin NYA aku success wat mende mantap tuh.sblm ni aku de pOst entri sal rObOt ni kan.tapi yg jadi tak la sama sangat especially dari segi design die. aku terpakse adjust banyak mende kOt.memang merumitkan ag2 untuk level beginner macam aku nih.nak tau bape kos kasar buat prOjek ni? aku habeskan dekat RM2000!! kalau d ikutkan kos nye tak semahal mana.tapi d sebabkan aku ni takde pengalaman langsung + tak tau buat robot,memang bertambah2 la barang yang aku beli.kadang2 aku tak pakai pOn dalam prOjek ni.adui.tapi takpe lah.sume tu jadi pengalaman berharga buat aku.sekurang2 nya aku tau buat robot.tak sia2 aku amek kOs kejuruteraan MekatrOnik yang merupakan salah satu kOs idaman dalam bidang kejuruteraan.mase buat rObOt tu memang agak sengsara.tak tidO malam berminggu2.pergi sana pergi sini cari sumber rujukan.tapi bile da siap...umph!!memang best.terasa kepuasan d situ.aku suke sangat bile rObOt tu bergerak cari sumber api.memang cute.hahaha.aku de letak gambar dan videO rObOt yang aku buat kat bawah ni.sO sesape yang berhajat nak buat sebuah rObOt berkeupayaan mengesan api,bOleh la tanya aku ea.kOt2 aku bOleh tOlOng.enjOyz!!


:: ni rupe robot yang aku wat.agak comot gak.hahaha::
















:: ni lak video sal robot tu bergerak.aku ade post gak kt youtube.so,aku just amek je dari youtube. ::

Category: , ,

Entry Yang Menarik