Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Bila Mat Bangla Nyanyi Lagu Saleem….Mantap Beb !

Arif Jemali | Sabtu, Februari 18, 2012 |

Tak banyak yang penulis tahu tentang pemuda Bangladesh ni, tetapi menurut si pemuat naik klip ini dalam Youtube...dia adalah seorang pekerja pencuci di Hotel Concorde, Shah Alam.


Tak banyak yang penulis tahu tentang pemuda Bangladesh ni, tetapi menurut si pemuat naik klip ini dalam Youtube…dia adalah seorang pekerja pencuci di Hotel Concorde, Shah Alam.


Namun katanya lelaki tersebut dah pun berpindah tempat kerja.
Menariknya, suara Mat Bangla ni sedap dan boleh layanlah kata orang.
Walaupun ada bunyi pelat sedikit, tapi masih dalam kategori ‘champion’ lah kan.
Rasanya kalau dibenarkan masuk AF atau Mentor, silap haribulan ‘boleh pukul’ peserta yang ada ni.
Masalahnya kita pun tak tau mana dia ada sekarang, entah-entah dah kena buang kerja sebab asyik dok melalak je kerjanya.
Rasanya kalau lagu Saleem dia boleh bawa selamba je, lagu Hindustan mau takat celah gigi dia je ni
Apapun ‘baiya’, tabik springlah sama lu! – Oleh SYAHRIL A. KADIR

Category: , , ,

Entry Yang Menarik