Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Inilah fesyen pelik yang terlampau

Arif Jemali | Sabtu, Februari 18, 2012 |

Orang kata, don't worry be happy! mungkin mereka ini mangsa fesyen terlampau tetapi mungkin bagi mereka, ianya menyeronokkan dan membuatkan mereka gembira memakainya. Ada aku kesah korang ketawakan aku? haha..

Sebelum tengok gambar mereka ni, tolong berfikiran positif ok..bayangkan mereka ini tengah berlakon saja. Dah? jom tengok...









Category: ,

Entry Yang Menarik