Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

KitKat Bermacam Jenis Perisa Unik Di Jepun

Arif Jemali | Sabtu, Februari 04, 2012 |

Hye2.. Bencana yang dihadapi di Jepun sungguh teruk. Dengan tsunami lepas tu pule muncul 1 lagi masalah iaitu radiasi Radioaktif. Kesian sungguh tetapi rakyat Jepun masih lagi berdisplin. Sukar nak jumpa negara yang begitu. Kalu jadi kat negara lain comferm kelam kabut dan tersangat panik.

Aku bukan nak cite pasal bencana kat jepun sekarang ni. Tapi ku nak kongsi dingan korang ke unikan Coklat KitKat. Kalu kat negara ini hanya ade 2 perisa iaitu coklat dan coklat putih. Biasanya coklat je yang ramai suka.

Tapi kat jepun agak unik sikit terdapat pelbagai jenis perisa Coklat KitKat. Jom tengok gambar kat bawah ni..







KitKat Perisa Wasabi (mesti Pedas bila makan)

Soy Sauce

Annin Dofu

Cheese Cake (Rase kek cheese sdp kot)

Sweet Potato

Purple Sweet Potato
Green Tea ( Mesti de rase kelat)


Unik bukan makanan ringan Negara Jepun. Banyak pilihan Coklat yang di hasil daripada makanan tradisional Jepun. Macam ne rase agaknya kalu Coklat KitKat Perisa Rendang atau Durian Atau pandan dll. Teringin gak nak rase macam ne..

Category:

Entry Yang Menarik