Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

[PANAS]Gambar Artis Ketiak Berkarat Di AJL 26

Arif Jemali | Isnin, Februari 06, 2012 |



Kerana ingin glamor dengan fesyen terkini,artis-artis bawah ni lupa nak sental ketiak agar tak nampak berkarat sangat.Mari kita tengok..ketiak siapa yang berkarat ...gambar budiey.Selepas ni mesti mereka serik nak pakai baju seksi tayang ketiak.


AMANDA IMANI




AYU OIAM





. Sila Share Kat Facebook,TQ


Read more: http://www.xlupa.com/2012/01/gambar-artis-ketiak-berkarat-di-ajl-26.html#ixzz1lfPca2tK

Category: , , , ,

Entry Yang Menarik