Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

[video]Separuh Mati Wanita Ini Ditakutkan

Arif Jemali | Jumaat, Februari 17, 2012 |


Separuh Mati Wanita Ini Ditakutkan


Sekarang dah jadi semacam trend serata dunia untuk membuat lawak jenaka realiti.
Ada yang benar-benar menarik, namun ada jugak yang luar batasan.
Kekadang tu penerbit pun tak faham ke batas dan bila nak berhenti buat lawak.
Daripada lawak berubah menjadi lawak bodoh, terutama dalam kes klip di bawah ini.
Klip berkenaan memperlihatkan bagaimana seorang wanita yang baru habis kerja di Brazil dan ingin pulang ke rumah dipermainkan krew sebuah program lawak realiti.
Tak tahulah anda, tetapi penulis simpati pada wanita itu dan tak faham penerbit program berkenaan letak otaknya di mana.
Oleh: AK-47

Category: , ,

Entry Yang Menarik