Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Steve Jobs Punya Keranda[Cool]

Arif Jemali | Ahad, Februari 12, 2012 |



      Inilah keranda Steve Jobs yang sangat elegan.Steve adalah salah seorang yang mengasaskan Apple bersama temannya Steve Wozniak. Pencapaian Steve dalam bidang pengkomputeran sangat dikagumi oleh semua orang.

  Antara hasil Jobs adalah

iphone yang korang pakai tu

ipad yang korang banggakan tu


ipod yang korang sayang sangat


Dan Macbook air yang korang cinta sangat



Sebenarnya, Steve Jobs banyak menyumbang kepada industri kita. Cuma tak larat nak cerita semua kat sini.
Jadi, jom kita lepak-lepak dulu.

Category: ,

Entry Yang Menarik